888starz_hlSt
Invité

Klikam tu z czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest duzo — podobno kolo 5 tys. pozycji, no ale szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz odrzuca wyplate na karte[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

To co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, ale bez euforii.