888starz_ghSt
Invité

Obstawiam tu jakies paru miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest duzo — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, no ale w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz review[/url] przed rejestracja.

Rejestracja trwa minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — gram dalej, bez fajerwerkow.