wyplacalne_ecpr
Invité

Siedze na tym od kilku miesiecy i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Wczesniej mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwszy przelew wpadl w okolicach 7 godzin na portfel Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.

Gier jest sporo — w okolicach 2800 slotow, w wiekszosci Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, choc wpadlem ostatnio na automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time zawsze pelne.

Start to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Darmowki dostajesz partiami po 20, co jest troche upierdliwe. Bez depozytu tez cos bylo, ale grosze. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najbardziej wyplacalne kasyna[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Rejestracja zajela 3 minuty, najmniej wplacisz 40 zl. BLIK jest i dziala, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. To akurat rzadkosc w porownaniu z innymi.

Co mi przeszkadza? Obsluga czasem odpisuje 15 minut, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Apka nie ma, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.