Obstawiam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.