mostbet_qdSl
Invité

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.