Ogrywam sie tu jakies trzech miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem latalem po roznych stronach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwszy cashout zszedl mi w niecale 6 godzin na Skrilla, drugi w podobnym czasie.
Gier jest sporo — ponad 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, chociaz ostatnio wciagnalem sie w megaways od BTG. Live jest od Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time chodzi non stop.
Bonus powitalny to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wymagany obrot to x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Spiny leca partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale to symboliczne 25 zl. Zestawialem to z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najlepiej wyplacalne kasyna online[/url] przed rejestracja — bylo latwiej sie zdecydowac.
Zakladanie konta zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Obsluga potrafi milczec kwadrans, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. KYC zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Aplikacji brak, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.