Obstawiam tu jakies paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Automatow jest duzo — z tego co widziec jakies 6 tysiecy pozycji, no ale w praktyce i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko na komorce tez.
Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz freebet[/url] zanim wplace.
Zakladanie konta to jakies dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.