888starz_ggSt
Invité

Gram tu jakies trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest masa — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, choc w praktyce i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Start wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz apk download[/url] przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, ale bez euforii.