888starz_uwSt
Invité

Klikam tu od jakichs czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie na komorce tez.

Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz wypłata[/url] zanim wplace.

Rejestracja trwa minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

To co mnie zirytowalo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, z umiarem.