Gram tu jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest naprawde sporo — podobno jakies 6 tys. pozycji, no ale realnie i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.
Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz deposit problem telegram[/url] przed rejestracja.
Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.