wyplacalne_oypr
Invité

Gram tu od jakichs pol roku i nie ukrywam, ze glownie przez wyplaty. Przedtem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. W tym przypadku pierwsza wyplata poszedl w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.

Gier jest sporo — jakies 2500 tytulow, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Osobiscie gram na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, choc od miesiaca mecze automaty Yggdrasila. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time chodzi non stop.

Start to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, obrot x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Sprawdzalem warunki z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]kasyna online wyplacalne[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Zapis zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.

Co mi przeszkadza? Support potrafi milczec kwadrans, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Apka nie ma, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.