mostbet_plSl
Invité

Gram tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.