mostbet_aeSl
Invité

Obstawiam tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.