Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.